ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι αυτό δεν έκανε άλλη αλλαγή ο Ουζουνίδης

Διαβάστε το λόγο για τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προχώρησε σε δεύτερη και τρίτη αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γι αυτό δεν έκανε άλλη αλλαγή ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προχώρησε σε μια πρωτοφανή… κίνηση, πραγματοποιώντας μόνο μία αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού οι λύσεις που είχε στον πάγκο του ο Εβρίτης τεχνικός, ήταν περιορισμένες.

Ο Ουζουνίδης πέρασε τον Μπουμάλ στο γήπεδο, στη θέση του Βλαχοδήμου στο 72΄, ωστόσο σταμάτησε εκεί τις αλλαγές του. Η κόπωση που κουβαλούσε ο Λέτο, προϊόντος του χρόνου, έβαλε σε σκέψεις τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος σκεφτόταν  βάλει στη θέση του Αργεντινού τον νεαρό Χατζηγιοβάννη.  Ομως, τα ψηλά κορμιά της ΑΕΚ και οι στατικές φάσεις που μπορεί να δημιουργούσαν πρόβλημα στην ομάδα του, του άλλαξαν γνώμη… προτιμώντας να κρατήσει τον “Σέμπα” εντός γηπέδου. Από εκεί και πέρα, η έλλειψη πολλών επιλογών οδήγησαν τον Ουζουνίδη στην απόφαση να μην κάνει αλλαγή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.