ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντεμπούτο Πασκουάλ με «υπογραφή» Καλάθη! (vid)

Ευχάριστες αναμνήσεις προκαλεί στους «πράσινους» η Μπάμπεργκ, κόντρα στην οποία ο Παναθηναϊκός πέτυχε φέτος το πρώτο του διπλό στην Ευρωλίγκα (84-83) σε ένα επεισοδιακό ματς, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Καλάθη, στην πρώτη του Πασκουάλ στον πάγκο του «τριφυλλιού»

Ντεμπούτο Πασκουάλ με «υπογραφή» Καλάθη! (vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάμπεργκ το βράδυ της Πέμπτης, μια ομάδα που -άθελά της- έδωσε στους «πράσινους» την ευκαιρία να «ανοίξουν» με ευχάριστο τρόπο την «αυλαία» της «εποχής Πασκουάλ», αλλά και το πρόσφορο έδαφος ώστε να «λάμψει» για πρώτη φορά εφέτος ο Νικ Καλάθης.

Εκείνη τη βραδιά (26/10/16), ο «πανούργος» Τρινκιέρι είχε κατορθώσει να βάλει αρκετές «τρικλοποδιές» στην πορεία του «εξάστερου» ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, σημείο όπου η Μπάμπεργκ «έχτισε» διψήφια διαφορά επί των «πρασίνων». Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός όμως με ηγέτη τον Καλάθη κατάφερε να φέρει το ματς στον πόντο, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Εν τέλει η λύση δόθηκε από τον ομογενή γκαρντ, ο οποίος εκείνη τη βραδιά άγγιξε το τριπλ νταμπλ (13 πόντοι – 11 ριμπάουντ – 9 ασίστ), βάζοντας το πιο κρίσιμο καλάθι της αναμέτρησης που έμελλε να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο Νικ πήρε το ριμπάουντ μετά την άστοχη προσπάθεια του Ρίβερς και με τη βοήθεια του ταμπλό διαμόρφωσε το τελικό 84-83 υπέρ του «τριφυλλιού».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτόν τον επεισοδιακό τρόπο, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του στην Ευρωλίγκα, με τον Πασκουάλ να ξεκινά με το «δεξί» τη θητεία του στον «εξάστερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.