ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το έχουν ανάγκη τα παιδιά»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του, στα πλαίσια της εκδήλωσης για τη νέα συνεργασία Παναθηναϊκού Superfoods και Μερσεντές, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι αυτο που γίνεται.

«Το έχουν ανάγκη τα παιδιά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

«Η εκδήλωση αυτή είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Τόσο λόγω της συνεργασίας της ομάδας με την Μερσεντές όσο και λόγω της παρουσίας των μικρών φίλων μας από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Είναι πάρα πολύ καλό όσοι μπορούμε να βοηθάμε αυτά τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους».

 Όσο για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, ο Έλληνας γκαρντ είπε «Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον πρώτο τίτλο για εμάς και είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλη την ομάδα. Μας δίνει πάρα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Γιορτάσαμε την νίκη μας, την ευχαριστηθήκαμε αλλά τώρα οφείλουμε να την αφήσουμε πίσω μας και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για την πολύ δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούμπο. « Ο Γιάννης με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Αμερική έχει κάνει περήφανο κάθε Έλληνα. Με τη δουλειά του αλλά και με τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Έχει ανοίξει τον δρόμο για όλους τους Έλληνας. Έχει αποδείξει ότι δεν έχει ταβάνι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.