ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μόνο η κορυφή αρμόζει στον Σίνγκλετον!

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν σαρωτικός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και συνεχίζει ακάθεκτος προς την κορυφή όσον αφορά τις στατιστικές κατηγορίες της Basket League.

Μόνο η κορυφή αρμόζει στον Σίνγκλετον!

Ο… βιονικός Κρις Σίνγκλετον, ο άνθρωπος που αγωνίζεται αδιαλείπτως τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχει βαλθεί να… σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Ο «πράσινος» MVP του χθεσινού (26/3) θρίλερ στο ΟΑΚΑ (22 πόντοι και 16 ριμπάουντ) συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς την κορυφή και την κατάρριψη πολλών ρεκόρ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μόλις στην πρώτη του σεζόν με το «τριφύλλι».

Στο ΟΑΚΑ, ο «Σινγκ» συγκέντρωσε 37 (!) πόντους αξιολόγησης, οι οποίοι ήταν αρκετοί ώστε να τον «σηκώσουν» στην πρώτη θέση της αντίστοιχης κατηγορίας, με 381 βαθμούς το σύνολο, εννέα περισσότερους από τον δεύτερο Κλάντον (372) και 38 από τον τρίτο Γιάννη Μπουρούση (344).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Αμερικανός ψηλός διατηρεί με άνεση τη δεύτερη θέση της λίστας με τους κορυφαίους ριμπάουντερ της σεζόν (150 το σύνολο) και «κυνηγά» πλέον τον πρωτοπόρο Κιθ Κλάντον (223) ο οποίος είχε φροντίσει να… απομακρυνθεί στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τέλος, ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας των ποσοστών στις ελεύθερες βολές με 79.49%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.