ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: “Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους είναι αυτός που θέλω!”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε στα δύο πρόσωπα που είχε η ομάδα του στο αποψινό ντέρμπι, τονίζοντας πως η ομάδα του σταμάτησε να παίζει στο δεύτερο μέρος, ενώ η απόδοση του πρώτου, είναι κοντά σε αυτό που ονειρεύεται ο ίδιος για τον Παναθηναϊκό.

Ουζουνίδης:

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου μέρους, ωστόσο δεν του άρεσε καθόλου το δεύτερο, ωστόσο τόνισε πως και ο αντίπαλος ρίσκαρε, έπαιξε πιο επιθετικά και προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι, λέγοντας πως οι παίκτες του σταμάτησαν να παίζουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι από την απόδοση. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο κλέψαμε μπάλες, δημιουργήσαμε φάσεις, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε περισσότερα.

Περίμενα αντίδραση από τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο μέρος, σταματήσαμε να παίζουμε. Η ΑΕΚ ρίσκαρε, ήταν πιο επιθετική, κέρδισε πολλές δεύτερες μπάλες και βγήκαμε εκτός παιχνιδιού. Μετά το 2-2 αντιδράσαμε, βάλαμε την μπάλα κάτω και ήρθε το τρίτο γκολ που μας έδωσε τη μεγάλη νίκη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόψε δείξαμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε καλά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, δε θέλουμε να πάμε στη μονομαχία, αυτή τη νοοτροπία έχουμε. Το θετικό είναι ότι γενικά έχουμε μια συνέχεια σαν ομάδα».

Αν η σημερινή εμφάνιση αποτελεί επιβράβευση για εκείνον:

«Δεν είναι μόνο δική μου δουλειά. Οι παίκτες κάνουν πράγματα. Αν δεν τα κάνουν αυτοί, τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε βελτιωθεί, έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού, όπως αυτό του πρώτου μέρους που θέλουμε να παίζουμε. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις επί ενενήντα λεπτά, αλλά σήμερα περίμενα να το κάνουμε περισσότερο».

Για το δεύτερο μέρος:

«Σταματήσαμε να παίζουμε μπάλα. Παίξαμε με μεγάλες μπαλιές, είμασταν επιπόλαιοι. Μπορούμε να τα διορθώσουμε αυτά. Δείξαμε αδυναμίες σαν ομάδα και πρέπει να κρατήσουμε την ποιότητα του πρώτου μέρους και να βελτιώσουμε τα κακό διάστημα του δευτέρου. Θα μπορούσαμε ακόμα και στο Β΄ μέρος να είχαμε δημιουργήσει πιο πολλές φάσεις, δεν παίξαμε γρήγορα, θέλουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο απλές πάσες, κάτι που δεν κάναμε».

Για το αν δικαιολογείται το 2-0 να γίνει 2-2:

«Εννοείται πως δικαιολογείται. Δεν παίζαμε μόνοι μας. Είμασταν πολύ καλοί, αλλά και ο αντίπαλός μας, ήταν επίσης. Παίξανε δύο καλές ομάδες και έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος, ανεξαρτήτως αν νικήσαμε εμείς.

Δε θεωρώ πως απόψε ισχύει το «τέλος καλό όλα καλά» και στα παιχνίδια όπου ο αντίπαλος που βρίσκεται πίσω στο σκορ, έχει καλύτερη ψυχολογία όταν μειώσει το σκορ και μην ξεχνάτε πως η ΑΕΚ πήρε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της. Όπως είπα και στην αρχή, απόψε δείξαμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.