ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ομάδα Γιαννακόπουλου: “Αναλαμβάνουμε το χρέος”!

Ανακοίνωση εξέδωσε η τριμελής ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μπαλτάκου.

Ομάδα Γιαννακόπουλου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

-Αποδεχόμαστε την πρόσκληση και ευχαριστούμε την παρούσα διοίκηση για την παρουσία μας στα Γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να επιταχυνθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για έγκαιρη και ομαλή μετάβαση του Παναθηναϊκού μας στη νέα εποχή. Από την Τρίτη (2/5) κιόλας, η Ομάδα μας θα βρίσκεται στα Γραφεία του Συλλόγου για την επίσπευση των εξελίξεων.

-Δεν σχολιάζουμε και προσπερνάμε για ευνόητους λόγους τις όποιες ανακρίβειες που αναφέρθηκαν και αφορούν στην οικονομική σχέση ΚΑΕ-Ερασιτέχνη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Παρά το γεγονός ότι με τις σημερινές τοποθετήσεις στη συνέντευξη, έγινε αντιληπτό ότι δεν είναι τόσο σίγουρο και προχωρημένο το project του γηπέδου, όπως έχει δεσμευτεί ο κ. Γιαννακόπουλος, επαναλαμβάνουμε ότι η νέα διοίκηση, πάντα με οδηγό την ΠΑΕ, θα προσπαθήσει να το τρέξει αποτελεσματικά και για το συμφέρον του Παναθηναϊκού μας, αγνοώντας πολιτικές σκοπιμότητες.

-Από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρότι παραμένουμε εν αναμονή των στοιχείων που έχουν ζητηθεί, με την επιστολή του κ. Γιαννακόπουλου αλλά και στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης.

-Αν και το ύψος του χρέους των 2.850.000 ευρώ που αναφέρθηκε στη συνέντευξη είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που είχε επικοινωνηθεί και πρόσφατα σε δημόσιες τοποθετήσεις μελών της παρούσας διοίκησης, ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως έχει δεσμευτεί, αναλαμβάνει την τακτοποίησή του σε συντομότερο διάστημα από αυτό που προέβλεπε η υπάρχουσα διοίκηση.

Ευελπιστούμε ότι η αναφορά σε πιθανή διαγραφή μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήταν μία άτυχη στιγμή και προφανώς δεν αφορά σε προσπάθεια να τοποθετηθούν τεχνητά προσχώματα για την έγκαιρη και ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή. Στα 109 χρόνια Ιστορίας του ενδοξότερου Συλλόγου της χώρας, δεν έχει υπάρξει ποτέ διαγραφή μελών. Επί 109 χρόνια επικρατεί «η Παναθηναϊκή διάσταση και όχι η νομική».

Τέλος, χαιρετίζουμε με απόλυτη ικανοποίηση τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, που όμως για την επίσπευση των διαδικασιών, προτείνουμε όπως προβλέπεται και από το Καταστατικό, να συνδυαστεί με την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πέρα από το ότι στο παρελθόν αυτή ήταν η συνήθης διαδικασία, επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος για την αναγέννηση της Μάνας του Λόχου, του Παναθηναϊκού μας!

Η Ομάδα Εργασίας

Στέφανος Αυγουλέας

Γιώργος Ελμαλής

Ηλίας Κατσογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.