ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μίλησε για Βάργκας ο Λυμπερόπουλος»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε μία διερευνητική επαφή για τον επιθετικό της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας.

«Μίλησε για Βάργκας ο Λυμπερόπουλος»

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας έχει προταθεί στους πράσινους, οι οποίοι φυσικά τον παρακολουθούν στενά.

Η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», επιβεβαιώνεί το γεγονός αυτό και επισημαίνει ότι  ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει προσεγγίσει τον εκπρόσωπο του παίκτη για να του δείξει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο Βάργκας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έχει πάει και παλαιότερα μεταβεί από την Μπριζ στην Άντερλεχτ, ομάδες με ιδιαίτερο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Φυσικά αυτό μας δείχνει ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να το κάνει και τώρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.