ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναφορικά με τις εξαγγελίες Τσίπρα για το γηπεδικό

Απόλυτη ικανοποίηση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Διοικητικοί κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αναφορικά με τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με το γήπεδο στο Γουδί.

Απόλυτη ικανοποίηση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο., εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, αναφορικά με τις εξελίξεις στο γηπεδικό, έπειτα και τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα υπογράμμισαν: «Η σημερινή εξέλιξη συνιστά ακόμη μία απόδειξη της σοβαρής, μεθοδικής και εις βάθος προεργασίας των τελευταίων μηνών για την υλοποίηση του οράματος χιλιάδων Παναθηναϊκών. Κάθε τέτοιο εγχείρημα είναι σύνθετο, συνεπώς αυτή την ώρα δεν χρειάζονται πρόωρες θριαμβολογίες αλλά πολλή δουλειά για την υλοποίηση του έργου. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα. Από την πλευρά μας εκπληρώσαμε στο ακέραιο το χρέος μας έναντι του Συλλόγου αναφορικά με το, επί δεκαετίες, πρωταρχικό πρόβλημά του, δηλαδή το γηπεδικό. Ευχόμαστε το ίδιο να μπορέσει να ισχυριστεί, και η επόμενη Διοίκηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.