Δεν προλαβαίνει ο Αργεντινός

Ανατροπή για Βιγιαφάνιες-Πιθανότατα χάνει και τα δύο ματς

Panathinaikos24 Team
18.07.2017 | 10:29
Ανατροπή για Βιγιαφάνιες-Πιθανότατα χάνει και τα δύο ματς | Panathinaikos24.gr

Θα αργήσει να μπει στις προπονήσεις ο Λούκας Βιγιαφάνιες, χάνει σίγουρα το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού για το Europa League, θα κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Ό Λούκας Βιγιαφάνιες θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων σε δύο εβδομάδες, όπερ σημαίνει πως τίθεται εκτός από το πρώτο  ματς του Παναθηναϊκού για το Γιουρόπα Λιγκ στις 27 Ιουλίου, ενώ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να είναι στην αποστολή και της ρεβάνς.

Άσχημα μαντάτα αναφορικά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, δε θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα δύο πρώτα ματς για το Γιουρόπα Λιγκ, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος θα πορευτεί χωρίς τον Αργεντινό στα δύο πολύ πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.

O Αργεντινός υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως υπάρχει ναι μεν βελτίωση στο πρόβλημά του στην ποδοκνημική, εντούτοις θα χρειαστεί ακόμα 10-15 μέρες προκειμένου να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Οι πράσινοι θα αναγκαστούν να δώσουν τα δύο ματς με την Γιαγκελόνια ή την Καμπάλα χωρίς τον έμπειρο χαφ, με τον Ουζουνίδη να χρειάζεται να καλύψει το κενό του με τους Χατζηγιοβάνη ή Καμπέσας.

Παρότι νωρίτερα «έβγαινε» προς τα έξω πως ο Βιγιαφάνιες εν τέλει θα τα καταφέρει να αγωνιστεί έστω και για λίγο στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, τα πράγματα πλέον δεν είναι ακριβώς έτσι. Συνεπώς ο Παναθηναϊκός θα έχει μια σημαντική απώλεια στα δύο ματς, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και το μέλλον (οικονομικό και αγωνιστικό) των πράσινων για τη νέα χρονιά.