ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δε ρισκάρει ο Ουζουνίδης με Λουτσιάνο-Καμπέσας

Δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Λουτσιάνο και Καμπέσας στο αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ στη Λεωφόρο.

Δε ρισκάρει ο Ουζουνίδης με Λουτσιάνο-Καμπέσας

Μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλκμααρ στη Λεωφόρο (21:00, NS1, Panathinaikos24.gr), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μην έχει στο μυαλό του τουλάχιστον για το αποψινό ματς τους Λουτσιάνο και Καμπέσας.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων, δείχνουν καλή εικόνα στην προπόνηση, ωστόσο είναι πίσω τόσο σε φυσική κατάσταση, όσο και σε επίπεδο χημείας με τους υπόλοιπους παίκτες, πράγμα λογικό αφού έχουν κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Εβρίτης τεχνικός δε θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή των δύο παικτών, αφού φοβάται μήπως υπάρξει κάποιος μυικός τραυματισμός, κάτι που ούτε να σκέφτεται δε θέλει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεπώς θεωρείται απίθανο να πάρουν λεπτά συμμετοχής σήμερα, με απώτερο σκοπό να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των πράσινων για τη νέα σεζόν.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα είναι λίγο-πολύ αυτή του τελευταίου φιλικού στο Τέχελεν, με τους Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα, Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο άμυνας, Ζέκα και Κουρμπέλης στο κέντρο και μπροστά τους οι Λουντ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης και ο Μολίνς στην επίθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.