ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σεσημασμένος 20χρονος οπαδός του Ολυμπιακού ο συλληφθείς για το ξύλο στο Καραϊσκάκη

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στην πρώτη σύλληψη για τον ξυλοδαρμό οπαδoύ του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη και πρόκειται για 20χρονο σεσημασμένο χούλιγκαν του Ολυμπιακού.

Σεσημασμένος 20χρονος οπαδός του Ολυμπιακού ο συλληφθείς για το ξύλο στο Καραϊσκάκη

Το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Γιβραλτάρ, αμαυρώθηκε από τις ντροπιαστικές εικόνες που έλαβαν χώρα στις εξέδρες, με οπαδούς ορισμένοι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά των “ερυθρολεύκων”, να ξυλοκοπούν φίλο του Παναθηναϊκού.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην πρώτη σύλληψη και μάλιστα πρόκειται για 20χρονο οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ κι έχει προσαχθεί κι άλλες φορές κατά το παρελθόν ως ύποπτος για συμμετοχή σε επεισόδια.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.