ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΠΕΤΑΞΕ» ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί στο Βελιγράδι»

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης για το Βελιγράδι εν όψει της αυριανής (21/12) αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα. Τι δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής στο αεροπλάνο.

Πασκουάλ: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί στο Βελιγράδι»

Ταξίδι με προορισμό τη Σερβία περιελάμβανε το πρωινό της Τετάρτης για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να αναχωρεί για το Βελιγράδι ψάχνοντας τη 10η νίκη του στη Euroleague (vs Ερυθρός Αστέρας 21/12).

Το έργο του Παναθηναϊκού έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, λόγω της δυναμικής των Σέρβων στην έδρα τους αλλά και των απωλειών που καλούνται να διαχειριστούν οι «πράσινοι», με τους Καλάθη και Παππά να μένουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει βάση στην περιφερειακή του άμυνα και τα ριμπάουντ. Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός λίγο πριν από την αναχώρηση των «πρασίνων»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία ομάδα που παίζει τουλάχιστον είκοσι λεπτά σε κάθε παιχνίδι με δύο παίκτες που παίζουν ταυτόχρονα κι αποτελούν απειλές από το τρίποντο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στο Βελιγράδι γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παρουσιάζει πολύ μαχητικό πνεύμα και νομίζω είναι πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.