ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιμένουν στον Παναθηναϊκό: “Δεν υποβιβαζόμαστε”

Παρά τις συνεχείς δραματικές εξελίξεις,από τον Παναθηναϊκό εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι η ομάδα δεν θα υποβιβαστεί.

Επιμένουν στον Παναθηναϊκό:

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της είχε τονίσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

Σήμερα, το μυαλό όλων ήταν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για να συζητηθεί το θέμα αλλαγής ποινής υποβιβασμού σε ομάδες που δεν έχουν άδεια. Η αναβολή ήταν μια πολύ άσχημη εξέλιξη για το τριφύλλι, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ξανά ότι έχει πάρει παράταση 15 ημερών για να παραδώσει τον φάκελο αδειοδότησης. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτός θα είναι “καθαρός” με τόσους πιστωτές και χρέη.

Πάντως, μπορεί επίσημη αντίδραση μετά και τα σημερινά να μην υπάρχει από την ΠΑΕ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας επιμένουν: “Δεν πρόκειται να υποβιβαστούμε. Δε θα συμβεί αυτό”. Μένει να δούμε αν θα συμβεί κάτι τις επόμενες μέρες…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.