ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιαννακόπουλος: “Αναξιόπιστος ο Αλαφούζος – Θα αγκαλιάσουμε την προσπάθεια του Ταϊλανδού”

Για όλα όσα έγιναν με τον Γιάννη Αλαφούζο και την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο sport24 radio

Για τον Γιάννη Αλαφούζο: “Δεν θέλω να τοποθετηθώ για τον κ. Αλαφούζο. Είναι παντελώς αναξιόπιστος απέναντί μου. Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θα αναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλαμβανα το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δυο ενδεχόμενα. Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του”.

Για την κυβέρνηση: “Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει πράξει σωστά, κοιτάζοντας κάθε εναλλακτική. Άρα καλώς έκανε και εξέτασε κάθε περίπτωση. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κυβέρνηση, θα ήμουν άδικος αν έλεγα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ο Γιώργος Τσίπρας προχωράει το θέμα με τον Ταϊλανδό. Για μένα ο Βοτανικός δεν έχει όλο το σύλλογο μέσα, καθώς λείπει το μπάσκετ. Για μένα το Athens Alive μπορεί να στεγάσει όλο τον Παναθηναϊκό”

Για την απόφαση Αλαφούζου να συμφωνήσει με τον Παϊρότζ: “Ο χρόνος θα δείξει αν είχε δίκιο ο κ. Αλαφούζος. Κάναμε διαπραγματεύσεις πριν μερικούς μήνες και κάθε φορά τα χρέη ανέβαιναν 5 εκατομμύρια. Του εξήγησα μέχρί που μπορούσα να φτάσω οικονομικά, για να πάρω τη διαχείρηση φέτος και να τον βοηθήσω. Μακάρι να έχει πάρει την κατάλληλη απόφαση”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Παϊρότζ: “Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει με την πλευρά του Ταϊλανδού. Χαρά μας θα ήταν να μπορούσε να γίνει κάτι. Εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό αυτόφωτο. Πρέπει να υπάρχουν σχήματα, ώστε ένας σύλλογος να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να μην στηρίζεται σε έναν επενδυτή τρελό που βάζει τα λεφτά τουΣτην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι απ’ όπου προέρχονται τα χρήματα, είναι καλό. Όλοι θα αγκαλιάσουμε τον Ταϊλανδό, αν βάλει χρήματα για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό”.

Για την τρέλα του για τον Παναθηναϊκό: “Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, γι’ αυτό έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό. Το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά. Έχω βάλει και εγώ το ληθαράκι μου για τον Παναθηναϊκό”.

Για τους λόγους που έφτασε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο: “”Λάθος διοικητικές αποφάσεις και το οικονομικό έφερε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εδώ”.

Για το ποια ευρωπαϊκή ομάδα υποστηρίζει στο ποδόσφαιρο: “Είμαι φανατικός Γιουβέντους από μικρός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.