ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανέτοιμος για «διπλό» και ρεκόρ ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» για το αυριανό παιχνίδι με το Λαύριο.

Πανέτοιμος για «διπλό» και ρεκόρ ο Παναθηναϊκός

Μια ημέρα μετά την εμφατική επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ (115-85), οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο ΟΑΚΑ για την πρώτη και τελευταία προπόνηση πριν από το αυριανό εκτός έδρας ματς με το Λαύριο (13/5), με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας για την regular season του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το διπλό ώστε να τερματίσει αήττητος στην κανονική διάρκεια της Basket League, επίτευγμα που αν συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Άπαντες στο τριφύλλι θέλουν να επιτύχουν το εν λόγω ρεκόρ και να κάνουν ακόμη μια δυνατή προπόνηση εν όψει πλέι οφ.

Η προπόνηση του Σαββάτου πάντως κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς μπήκε ανάμεσα σε δύο αναμετρήσεις, με τον Τσάβι Πασκουάλ να υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.