ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Δεν έχουμε εύκολο έργο με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντίνος Μήτογλου, μέσα από το blog στον ΕΣΑΚΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ.

Μήτογλου: «Δεν έχουμε εύκολο έργο με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής ψηλός στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ με δύο νίκες επί του Κολοσσού. Στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όπου όλα είχαν κριθεί, παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση και φτάσαμε σε μια άνετη επικράτηση. Στο δεύτερο παιχνίδι, στη Ρόδο, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως θέλαμε δίνοντας το δικαίωμα στον Κολοσσό να είναι κοντά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, βελτιωθήκαμε αισθητά σε όλους τους τομείς και πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και βασικά ο πρώτος. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία φέτος, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις δύο νίκες του επί της ΑΕΚ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο και πως αν δεν παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή, ώστε να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Θέλουμε, επίσης, να παίξουμε καλό μπάσκετ προσφέροντας χαρά στους φιλάθλους που θα έρθουν τόσο την Πέμπτη, όσο και το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...