ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίλησε για το θέμα Τζέιμς ο πρόεδρος της Αρμάνι

Ο Λίβιο Πρόλι κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα ακούγονται και γράφονται για ενδεχόμενο μεταγραφής του Μάικ Τζέιμς στην Ιταλία.

Μίλησε για το θέμα Τζέιμς ο πρόεδρος της Αρμάνι

Ο Μάικ Τζέιμς μένει ελεύθερος και πλέον θα εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές του για τη συνέχεια της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται -φυσικά- στο «κάδρο». Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα, την ώρα που τα ΜΜΕ της Ευρώπης και δη της Ιταλίας αναφέρουν συχνά την περίπτωσή του για λογαριασμό της Αρμάνι.

Το «φλερτ» της Αρμάνι Μιλάνο για τον Τζέιμς κρατά εδώ και μήνες και μεταξύ άλλων έχει ακουστεί και γραφτεί μέχρι και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια. Πάντως, ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την περίπτωση Μάικ Τζέιμς και για όλες τις μεταγραφές της ομάδας, πρόεδρος, Λίβιο Πρόλι, σχολίασε στην Gazzetta dello Sport τις φήμες που υπάρχουν για το ενδιαφέρον της Αρμάνι για τον Αμερικανό.

Ο Πρόλι επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του θέλει μεν τον Τζέιμς, ωστόσο διέψευσε εμμέσως τα όσα έχουν αναφερθεί περί δρομολογημένης περίπτωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο για τον Μάικ Τζέιμς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εν λόγω υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη, όσο… πιστεύει ο ιταλικός Τύπος.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου επιβεβαίωσε δύο κλεισμένες μεταγραφές, αυτή του Νέντοβιτς από τη Μάλαγα και του Μπερνς της Καντού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...