ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Πεδουλάκη»

Δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Αργύρης Πεδουλάκης, όπως τόνισε ο πρώτος σε συνέντευξή του.

«Δεν κοιταζόμασταν στα μάτια με τον Πεδουλάκη»

Ο «Σόφο» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Επιπλέον, υπογράμμισε πως το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα και πως δεν κρατά καμία κακία…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος: «Δεν επιστρέφω στην Ελλάδα με σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Με τον προπονητή μου πέρυσι δεν κοιταζόμασταν στα μάτια και προκειμένου να αποφύγουμε περιττή ένταση στα αποδυτήρια αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε το συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κακία ανάμεσά μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την τελευταία αναμέτρηση  της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας: «Η εξασφαλισμένη πρώτη θέση έχει πάρει από πάνω μας αρκετή απ’ την πίεση, αλλά δε θα έχουμε εύκολη δουλειά απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος παίζει δυνατά, ενώ εμείς δεν έχουν την πολυτέλεια για νέες ήττες».

Για τα προβλήματα τραυματισμών του: «Οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος του αθλήματος. Πρέπει να μάθω να αγωνίζομαι με τον πόνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.