ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βράβευση για Τζεντίλε

Ο Φερνάντο Τζεντίλε θα βραβευτεί πριν από το ματς της Αρμάνι Μιλάνο και του Παναθηναϊκού.

Βράβευση για Τζεντίλε

Ο Νάντο Τζεντίλε, πέρασε απ τα λημέρια μας και τα τίμησε δεόντως για μια 3ετία. Μέσα σ’ αυτά τα 3 χρόνια κατέκτησε 4 κούπες με τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να μπει στις καρδίες των πράσινων φιλάθλων.

Εκτός όμως από τον Παναθηναϊκό, ο 47 χρονος προπονητής αγωνίστηκε και με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο και στα πλαίσια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, θα τιμηθεί για την προσφορά του και στους δύο συλλόγους.

Με δηλώσεις του στα ιταλικά μέσα, αναφέρθηκε στα χρόνια που έζησε στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν ήμουν στο Μιλάνο έπαιξα με τον Σιγάλα, που με σύστησε στο μάνατζέρ του και ήθελαν να με πείσουν να πάω στην Ελλάδα. Όμως είχα τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μου, ένιωθα καλά και πίστευα πως θα έκλεινα εκεί στην καριέρα μου, ενώ είχα και δύο μικρά παιδιά και θα ήταν δύσκολο να πάω στο εξωτερικό. Στο τέλος η διοίκηση με ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να με κρατήσει άλλο.

Μπορούσα να πάω στη Βαρέζε, αλλά μετά προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα υπήρχε μεγάλος επαγγελματισμός. Γνώριζα τον Μποντιρόγκα και τον Ράτζα κι αυτό βοήθησε. Η ομάδα είχε έναν καλό κορμό, αλλά προσαρμόστηκα γρήγορα και κατακτήσαμε τρεις τίτλους. Ήταν τρία υπέροχα χρόνια, κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα και πήγαμε σε δύο τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.