ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Αναστασίου δείχνει τον δρόμο στη United

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε συνέντευξη στον «Guardian», δείχνοντας τον δρόμο στους «κόκκινους διαβόλους» για το πώς να κερδίσουν τον Ολυμπιακό!

Ο Αναστασίου δείχνει τον δρόμο στη United

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στον Έλληνα τεχνικό, ούτως ώστε να μάθουν τι έκανε εκείνος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν μπόρεσαν αυτοί. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο χτύπημα που δέχθηκε στο μάτι, αλλά και για το πώς προετοίμασε την ομάδα του για αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό του στο μάτι:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Για λίγο έχασα την όραση μου, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Προσπαθούσα να δω το ματς με το ένα μάτι, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω καθαρά. Στα τελευταία δέκα λεπτά δεν ήξερα τι γινόταν στο ματς και κάθισα στον πάγκο και αυτό γινόταν μέχρι και την επόμενη μέρα. Το 3ο γκολ το είδα στην τηλεόραση. Ήταν πραγματική ντροπή αυτό που συνέβη σε μία σπουδαία μέρα για το σύλλογο».

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού:

«Το πιο σημαντικό ήταν ότι προετοιμαστήκαμε καλά, πιάσαμε μία καταπληκτική απόδοση, διότι αμυνθήκαμε σωστά και σκοράραμε τρεις φορές, ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για το ματς τέσσερις μέρες πριν και δουλέψαμε ως γκρουπ συγκεντρωμένα σε λεπτομέρειες τακτικής, στο πως παίζει ο Ολυμπιακός, ποιες είναι οι αδυναμίες του, αλλά και τα δυνατά του σημεία.

Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας πιέζοντας ψηλά, όταν είχαν την κατοχή της μπάλας και να εξαπολύσουμε επίθεση, όταν είχαμε εμείς την μπάλα, η ομάδα εκτέλεσε εξαιρετικά το πλάνο της, αλλά ήταν σημαντικό ότι ήμασταν καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ξέραμε από πριν ότι οι παίκτες χρειάζεται να τρέξουν, να τρέξουν πολύ και αυτό κάναμε».

Για τις διαφορές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με αυτόν με τη Μάντσεστερ:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς στο Μάντσεστερ, διότι αυτοί έχουν το προβάδισμα του 2-0, η Γιουνάιτεντ χρειάζεται να ξεκινήσει γρήγορα, διότι οι ελληνικές ομάδες δύσκολα μπορούν να κοπιάρουν τον γρήγορο ρυθμό των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ. Περιμένω να το κάνει αυτό. Η Γιουνάιτεντ δεν απέδωσε καλά στο πρώτο ματς και ασφαλώς ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί. Θα είναι σπουδαίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε μία ομάδα στα προημιτελικά ακόμα και αν αυτοί είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι».

http://www.theguardian.com/football/2014/mar/18/manchester-united-olympiakos-coach

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.