ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ζωίδης: “Το γήπεδο είναι θέμα της Πολιτείας και του Δήμου”

Ο Μιχάλης Ζωίδης, πρόεδρος του πολιτιστικού του συλλόγου Άνω Αμπελοκήπων, μίλησε για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο και τα επεισόδια βίας που κατήγγειλε με σημερινή (28/3) του ανακοίνωση ο σύλλογος.

Ζωίδης:

Αναλυτικά τα όσα είπε στο  Ρ/Σ «Σέντρα 103,3»:

Ο κ. Ζωίδης εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή του αναφορικά με την κατασκευή ενός μεγάλου γηπέδου αντί του υπάρχοντος στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την θέση του συλλόγου που εκπροσωπεί όσον αφορά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο: 

«Η θέση μας είναι η εξής Μέχρι να επιλυθεί, που πρέπει να επιλυθεί γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος ομάδα και πρέπει να έχει ένα μεγάλο γήπεδο, πχ 45.000 θέσεων. Και υπάρχουν διάφορες προτάσεις. Και στον Ελαιώνα κτλ. Η θέση του συλλόγου μας είναι, εφόσον επιλυθεί το γηπεδικό, τότε αυτή η έκταση να γίνει χώρος πρασίνου κτλ. Μέχρι τότε φυσικά να υπάρχει το υπάρχον γήπεδο. Εμάς δεν είναι δικό μας θέμα το πότε θα γίνει το γήπεδο. Είναι θέμα της Πολιτείας και του Δήμου. Πρέπει πάντως να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό θα είναι και προς όφελος του Παναθηναϊκού και προς όφελος των κατοίκων που αυτός ο χώρος θα γίνει πράσινο».

Για τον σύλλογό που εκπροσωπεί:

«Είναι ένας σύλλογος από το 1959 με πλούσια δράση και πολιτιστική και περιβαλλοντική και με μεγάλο έργο στην περιοχή. Τα μέλη μας είναι 400 άτομα, όμως οι θέσεις μας έχουν μεγάλη απήχηση στην περιοχή. Επίσης ο σύλλογος μας παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα της Αθήνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.