ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάλεσμα στον κόσμο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο το απόγευμα (Δευτέρα 31/3, 19:15, ΔΤ) τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 με την ΚΑΕ να απευθύνει μήνυμα προς τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο.

Κάλεσμα στον κόσμο

Με μήνυμα που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο «εξάστερος» καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί αύριο στο ΟΑΚΑ, αγοράζοντας εισιτήρια και on line.

Αναλυτικά:

«Παναθηναϊκός- Κολοσσός Ρόδου αύριο 31/3 στις 19:15 για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ!  Ηλεκτρονικά μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας μέσα από το viva.gr: http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/ Ραντεβού στο ΟΑΚΑ!».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.