ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάτια της Βέρντερ για Μπεργκ

Την περίπτωση απόκτησης του Μάρκους Μπέργκ, εξετάζει η Βέρντερ Βρέμης, όμως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα

Μάτια της Βέρντερ για Μπεργκ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα η Βέρντερ Βρέμης είναι διατεθειμένη, να κινηθεί για τον Σουηδό επιθετικό το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα, οι άνθρωποι της ομάδας της Βρέμης γνωρίζουν τον Μπεργκ από τότε που αγωνιζόταν στο Αμβούργο και η χρονιά που κάνει στον Παναθηναϊκό, έχει κάνει γκελ στο γερμανικό σύλλογο.

Μάλιστα,το προχωρούν περισσότερο το δημοσίευμα λέγοντας πως άνθρωποι της Βέρντερ έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα και έχουν παρακολουθήσει τον Σουηδό επιθετικό σε αρκετά ματς, έχοντας σχηματίσει αρκετά καλή άποψη, για τον πρώτο σκόρερ του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάντως στον Παναθηναϊκό δείχνουν αρνητικοί σε πιθανή αποχώρηση του Σουηδού “μπόμπερ” καθώς θέλουν να χτίσουν την ομάδα της επόμενης χρονιάς γύρω από το Σουηδό επιθετικό, ενόψει και της επιστροφής του συλλόγου, αν όλα πάνε καλά, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ