ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Η Λεωφόρος είναι χαρακτηρισμένος χώρος πράσινου…»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης μίλησε στον ΒΗΜΑ FM, τονίζοντας για άλλη μια φορά.. πως στη Λεωφόρο είναι αδύνατον να χτιστεί καινούργιο σύγχρονο γήπεδο.

«Η Λεωφόρος είναι χαρακτηρισμένος χώρος πράσινου…»

Ο κ.Καμίνης παράλληλα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποκτήσει δικό του γήπεδο, αλλά όχι στη Λεωφόρο…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Καμίνης στον ΒΗΜΑ FM:

«Είμαι Παναθηναϊκός. Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει καθήκον να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να προσπαθεί να συμφιλιώσει την ομάδα με τα συμφέροντα της πόλης. Ο δήμος της Αθήνας και επί του προκατόχου μου και επί τώρα, έχει δεσμεύσει εκατομμύρια στο Βοτανικό για να γίνει το γήπεδο της ομάδας. Τα λεφτά από το πράσινο ταμείο, 9 εκατ. ευρώ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για απαλλοτριώσεις και να γίνουν χώροι πρασίνου, αλλά θεωρήσαμε ότι είναι τεράστια επένδυση να γίνει το γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό και να απαλλοτριωθούν εκεί θύλακες που δεν είχαν γίνει, στο Βοτανικό.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άποψη μου είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου – και πρέπει να εξηγήσει κάποιος, κάποια στιγμή, στους δημότες τι σημαίνει αυτό – αλλά πρέπει να γίνει το γήπεδο. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδος και γι’ αυτό ο δήμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα και δόθηκε παράταση πέντε ετών στη Λεωφόρο και έγιναν και έργα εκεί. Ακούω, όμως, κάποιους που λένε τώρα να παραμείνει γήπεδο η Λεωφόρος και ήταν εκείνοι που είχαν πρωταγωνιστήσει στη Διπλή Ανάπλαση και στο να γίνει γήπεδο στο Βοτανικό. Μην ξεχνάμε από τη μία μέρα στην άλλη και μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.