ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για “τελικό”

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού απέναντι στον ΟΦΗ, αύριο στο «Απ. Νικολαΐδης».

 Έτοιμος για

Εκτός των Ντίνα, Μπαιράμι και Μαρινάκη οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο Γιάννης Αναστασίου είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα την προπόνηση.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» όπως είναι γνωστό, θα έχει αύριο στη διάθεση του στο ματς με τους Κρητικούς και τους Μπεργκ, Σίλντενφελντ και Ζέκα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην Ξάνθη λόγω τιμωριών, αλλά και τον Πράνιτς ο οποίος ξεκουράστηκε στο ματς της Θράκης . Ωστόσο δεν θα αγωνιστεί ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τους Ακρίτες.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον πέντε, κυκλοφορία και δίτερμα, με τον Αναστασίου να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την 20μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπάκη, Κοτσόλη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.