ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποστολάκης: “Μακάρι να πάρει το κύπελλο”

Με τα καλύτερα λόγια για την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Ρ/Σ «NovaΣπορ fm 94,6», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού", Στράτος Αποστολάκης.

Αποστολάκης:

Ο Αποστολάκης τόνισε πως η φετινή εικόνα της ομάδας, είναι μια ευχάριστη έκπληξη γι’ εκείνον ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια και για τους πρωτεργάτες αυτής της ομάδας, δηλώνοντας παράλληλα και τη βεβαιότητά του, πως η ομάδα θα παραμείνει στο ίδιο αγωνιστικό τέμπο και στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστολάκη στο “NovaΣπορ fm 94,6″

«Ο Παναθηναϊκός χθες είχε κύριο μέλημα το πώς θα βρεθεί στον τελικό. Τον ενδιέφερε πρωτίστως το αποτέλεσμα. Δεν ήθελε να υπάρξει κάποια αστοχία που να κόστιζε μια φαινομενικά εύκολη πρόκριση κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Όλοι περιμέναμε λίγα απ’ αυτή την ομάδα την φετινή σεζόν. Φέτος, όμως, έχει κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Όλοι θεωρούν και δικαίως πως η ομάδα είναι ψηλότερα σε σχέση με εκεί που την είχαμε κατατάξει στην αρχή. Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε πολύ καλά μονοπάτια, αξίζουν μπράβο σε παίκτες και τιμ κι αν έρθει το Κύπελλο θα μιλάμε για αναγέννηση του συλλόγου που θα σημάνει και καλύτερες μέρες για το αύριο. Θα μπορεί να σκεφτεί το μέλλον διαφορετικά. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, κρατάνε σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή τους και το δείξαμε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο μια νεανική ομάδα, αλλά μπορεί να σταθεί και στα ντέρμπι. Δεν είναι περιορισμένου βεληνεκούς. Το έχουν χτίσει όλοι μαζί αυτό. Ο κόσμος είναι μαζί τους, δεν είχαν να χάσουν τίποτα κι όλα αυτά τα έχουν αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μακάρι να πάρει και το Κύπελλο…».  Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κουμαντάρει και το Κύπελλο και τα πλέι οφ παράλληλα:

«Το σημαντικό είναι πως η ομάδα τρέχει, παίζει ποδόσφαιρο, πολεμάει κάθε ματς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν για μια ομάδα που δείχνει υγεία. Στα μεγάλα ματς πάντα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Το βασικό είναι πως χαίρεσαι να βλέπεις τον Παναθηναϊκό, πάντα σε σχέση πάντα με αυτό που περιμέναμε πριν την έναρξη της σεζόν. Διαθέτει ποδοσφαιρικές δυνάμεις που μπορούν και στον τελικό και στα πλέι οφ να τα βγάλει εις πέρας. Δεν πιστεύω πως μπορεί να ξεφουσκώσει έτσι εύκολα, διότι δείχνει μεγάλη διάρκεια εδώ και καιρό». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ