Οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από το 2-2 στη σειρά, που θα τους οδηγήσει σε 5ο ματς στη Μόσχα, και ο Κροάτης γκαρντ, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως όλοι στην ομάδα είνια αποφασισμένοι να ξανακερδίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ούκιτς

«Θα πρέπει καθʼ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια με την χθεσινή», τόνισε ο Κροάτης άσος για να προσθέσει πως: «Η περίοδος μεταξύ των παιχνιδιών είναι πολύ μικρή και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει το παιχνίδι. Φυσικά ξέρουμε όλοι ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον χθεσινό. Τον χθεσινό αγώνα τον είδαμε πολλές φορές και η αλήθεια είναι πως ειδικά η 4η περίοδος, θύμιζε κάτι από American Football. Βέβαια αυτό το στυλ αποδείχθηκε επιτυχημένο για εμάς».

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θα είμαστε περισσότερο κουρασμένοι αύριο αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο», κατέληξε ο Κροάτης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου