Όλα ξεκίνησαν όταν στο γήπεδο εισήλθαν μικρά παιδιά για να πάρουν φανέλες από τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου, όπως συνηθίζεται σε πολλά γήπεδα. Κάποιος από την εταιρία σεκιούριτι, χτύπησε ένα παιδάκι, προκαλώντας έτσι την έκρηξη των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η εισβολή μερίδας των οπαδών του Ατρόμητου στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον σεκιούριτι.

Ακολούθως στο γήπεδο εισέβαλε μια διμοιρία των ΜΑΤ με τα επεισόδια να γενικεύονται. Παράλληλα οι φίλοι του Παναθηναϊκού άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας.

Η διμοιρία της Αστυνομίας άρχισε να χτυπά του φίλους του Ατρόμητου απρόκλητα, με τα γκλομπ οι οποίοι ήταν ανήμποροι να αμυνθούν. Στη συνέχεια στο γήπεδο εισέβαλλαν και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους τα έβαλαν με την Αστυνομία, οι άνθρωποι της οποίας χρησιμοποιώντας ανεξήγητα βία, προσπαθούσε να απωθήσει τον κόσμο.

Η Αστυνομία προέβη στο τέλος σε τέσσερις συλλήψεις. Η παρέμβαση του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού βοήθησε στον να εξομαλυνθεί η κατάσταση, όταν ο ίδιος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης.