ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευχαριστώ του Ερασιτέχνη για το κολυμβητήριο

Τον Δήμαρχο Ζωγράφου και το προσωπικό του Ιλίσιου κολυμβητηρίου ευχαρίστησε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ευχαριστώ του Ερασιτέχνη για το κολυμβητήριο

Η χρονιά για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να καταλαμβάνουν την 3η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Δήμου Ζωγράφου, αλλά και του κολυμβητηρίου για την συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο Ζωγράφου, κ. Κώστα Καλοίρη και τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ, κ. Γιώργο Γιαννακόπουλο για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε όλα τα θέματα που αφορούσαν το Ιλίσιο Κολυμβητήριο ως έδρα του τμήματος, καθώς επίσης το προσωπικό του κολυμβητήριου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.