Ποδόσφαιρο

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρόν, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (4/5, 20:30, novasports, panathinaikos24.gr), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» πριν το αυριανό ντέρμπι, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, κυκλοφορία της μπάλας, δίτερμα και τελειώματα.

Λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο ο Νάνο δεν αγωνίστηκε στο διπλό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του και θα είναι κανονικά στην αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή,. Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Από την “πράσινη” αποστολή θα λείπει ο Μεχντί Αμπεντ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί.

Στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε την προπόνηση και το βράδυ αναμένεται να φάει με τους ποδοσφαιριστές στον Αστέρα, όπου αποσύρεται η ομάδα πριν τους αγώνες.

Exit mobile version