Εκτός μάχης Καρέλης και Νανο

Panathinaikos24 Team
06.05.2014 | 18:26
Εκτός μάχης Καρέλης και Νανο | Panathinaikos24.gr

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού", από το Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο μεν Καρέλης έμεινε στα πιτς λόγω κόπωσης, ενώ ο Νάνο, δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης και στην συνέχεια αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν έλειψαν από τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο Νίκο Καρέλη λόγω κόπωσης και στον Νάνο, ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα επιστρέψει στην αναμέτρηση της Κυριακής με τους Αρκάδες στην Λεωφόρο. Παράλληλα μέσα στα πλάνα του Αναστασίου, επιστρέφει ο Μεντί Αμπέντ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και κυκλοφορία της μπάλας. Ατομικά προπονήθηκε ο Καρέλης για να αποφορτιστεί.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντεφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Λαγό, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Μπέργκ, Πέτριτς, Δώνη και Ντίνα.