ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

“Μπράβο στο ΠΑΝ.ΚΙ.”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την επιτυχία του Παναθηναϊκού Κινήματος στις δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συγχαίρει το Παναθηναϊκό Κίνημα για την είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Μια καθαρή φωνή που θα υποστηρίξει μέχρι τέλους τις θέσεις του Ομίλου και θα παλέψει για κάθε Παναθηναϊκό όραμα. Ευχόμαστε την Κυριακή (25/5) όλη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος του Συλλόγου να εδραιώσει ακόμα περισσότερο το Παναθηναϊκό Κίνημα, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα, άφθαρτα πρόσωπα με αγάπη για την πατρίδα τους να παλέψουν στην Ευρωβουλή για όλα αυτά, που τόσα χρόνια δεν πάλεψαν οι «επαγγελματίες» πολιτικοί.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.