ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλύτερος στο ΣΕΦ…

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του, με απογευματινή προπόνηση ενόψει του ματς της Δευτέρας στο ΣΕΦ.

Καλύτερος στο ΣΕΦ…

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα επισημάνει κάποια κομμάτια της τακτικής στους παίκτες του, περιμένοντας και ο ίδιος βέβαια, πως δεν θα έχει η ομάδα τόσο τραγικά ποσοστά από μέση και ιδιαίτερα μακρινή απόσταση.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και πήραν τη νίκη χωρίς να παίξουν πολύ καλά, ειδικά στην επίθεση, ωστόσο υπάρχει πίστη για βοήθεια και συμμετοχή περισσότερων παικτών στο rotation της ομάδας από δω και πέρα. Αν το «τριφύλλι» ανεβάσει την απόδοση του τότε θα μπορέσει, αν κάνει το 2-0 στο ΣΕΦ  να θέσει γερές βάσεις για την κατάκτηση του 34ου.

Η πίεση έχει μεταφερθεί πλέον στον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» τη Δευτέρα. Οι πιθανότητες να βρεθεί σε παρόμοια άσχημη ημέρα το «τριφύλλι» στην επίθεση είναι πολύ μικρές, γεγονός που αποδεικνύει το μέταλλο αυτής της ομάδας, η οποία κερδίζει ακόμα και όταν έχει τραγικά στατιστικά.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η άμυνα θα είναι και πάλι η συνταγή για τον «εξάστερο» και από κει πέρα θα προσπαθήσει να βρει τις λύσεις για να επιτεθεί και με μεγαλύτερη συνέπεια. Το ματς της Δευτέρας αρχίζει στις 19:45, σαφώς εμπορικότερη και «καλύτερη» ώρα από τις 22:00, όπου άρχισε το ματς της Πέμπτης.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.