ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γκιστ για τη νίκη

Ο Τζέιμς Γκιστ, δήλωσε ετοιμοπόλεμος και τέθηκε στη διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη, για την αυριανή μεγάλη μάχη, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με Γκιστ για τη νίκη

Στη διάθεση του Φραγκίσκου Αλβέρτη τέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ενόψει του 3ου τελικού, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα δώσει κανονικά το παρόν, στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (29/5, 19:45 ΝΕΡΙΤ) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τους συνεργάτες του, ανέλυσαν όσα πρέπει να προσέξουν στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να επικρατήσουν και να ξαναπάρουν το προβάδισμα στη σειρά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέλυσε σε ξενοδοχείο και άπαντες στις τάξεις του «τριφυλλιού», είναι έτοιμοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για τον τίτλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.