ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η απόσυρση του Καπόνο (Video)

Ο Τζέισον Καπόνο μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό δεν βρήκε άλλη ομάδα και έτσι οδηγήθηκε στην απόσυρση.

Η απόσυρση του Καπόνο (Video)

Ο Τζέισον Καπόνο αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό το 2012, όμως αποχώρησε λίγους μήνες μετά, καθώς δεν απέδωσε όσο θα ήθελαν οι «πράσινοι».

Πρόλαβε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2012-13. Ταυτόχρονα στην καριέρα του φόρεσε τις φανέλες του Κλίβελαντ, της  Σάρλοτ, του  Μαϊάμι, του Τορόντο, της Φιλαδέλφεια και των Λέικερς.

Έτσι λοιπόν στα 33 του χρόνια αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του μετά από μία καριέρα στο NBA, στην οποία είχε 509 ματς με 6,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

θυμηθείτε το καλύτερο ματς του Καπόνο, απέναντι στην Ζαλγκίρις, όπου είχε σημειώσει 14 πόντους, με 4/5 τρίποντα σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Το βίντεο:

[jwplayer mediaid=”21270″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.