ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε αναμονή για Αμπεντ

Την Δευτέρα (2/6) η πλευρά του παίκτη θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Νιούκαστλ Λι Τσάρνλεϊ, όπου θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος ο Αλγερινός, ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Με το Νίκο Νταμπίζα, να δείχνει διατεθειμένος να περιμένει 10-15 ημέρες για την τελική απάντηση των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου.

Σε αναμονή για Αμπεντ

Η πλευρά του Αλγερινού, βλέποντας την υπόθεση παραμονής του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό να ζορίζει επικίνδυνα, ζήτησε συνάντηση με τους διοικούντες στη Νιούκαστλ και πιθανότατα αυτή να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (2/6).

Εκεί θα συζητηθεί το ενδεχόμενο ο Αμπέντ να αποχωρήσει από την ομάδα των “ανθρακωρύχων”, καθώς με δυσκολία θα βρει θέση στο ρόστερ.

Αυτό το γεγονός κάνει παράλληλα την πλευρά του “τριφυλλιού” και συγκεκριμένα τον Νίκο Νταμπίζα, να δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για 10-15 ημέρες ακόμα, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση με τον Αμπέντ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η Νιούκαστλ συμφωνήσει για αποχώρηση του Αλγερινού και με την δεδομένη επιθυμία του ίδιου, για παραμονή στο “τριφύλλι”, ο Νταμπίζας θα ξεκινήσει άμεσα επαφές, προτείνοντας μάλιστα και γενναίο ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως 35-40%. Παράλληλα ο Νταμπίζας, θα πραγματοποιήσει και ταξίδι στην Αγγλία, ώστε  αν χρειαστεί, να τρέξει από κοντά τις εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.