ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απειλές από Αγγελόπουλους

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε δηλώσεις τους μετά το ματς ανέφεραν ότι δεν θα στείλουν τους διεθνείς παίκτες της ομάδας στην Εθνική, θεωρώντας πως η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

Απειλές από Αγγελόπουλους

Αναλυτικά όσα είπαν:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κορομηλά και τον Ζαλβλανό και τον Βασιλακόπουλο. Δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και δεν αλλάζει αυτό. Επειδή υπάρχουν πολλές κάμερες θα απαντούσα αλλιώς αναφορικά με το ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή μας.

Είδατε τι έγινε σήμερα; Τι να κάνουμε. Ο κύριος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει θέμα. Δεν του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική. Μην μπλέκετε την εθνική ομάδα. Δεν τον σέβονται τον Ολυμπιακό που έχει την καλύτερη ομάδα. Δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε φέρει ευρωπαϊκά από το 2009 και είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ήρθαν οι Καρακατσούνης και Παναγιώτου όπως και πέρυσι για να κάνει μπρέικ ο Παναθηναϊκός. Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Είμαστε μέσα στη σαπίλα του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού που είναι άρρωστοι. Τα έχουμε πει όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.