ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον θέλει δικό του…

Η βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι μόνο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, με τους «πράσινους» να επιθυμούν την απόκτηση του από την Ντιναμό Μόσχας και όχι τον δανεισμό του.

Τον θέλει δικό του…

Τα διάφορα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη θέση του Κροάτη, δεν αγγίζουν τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο θέμα του «Σίφο».

Ωστόσο το έργο του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολο, καθώς ο Σίλντενφελντ έχει προτάσεις και από την Αυστρία, με την Ντιναμό να κρατάει προς το παρόν στάση αναμονής, περιμένοντας και την έναρξη του Μουντιάλ.

Οι Ρώσοι θέλουν να βγάλουν… και κάτι από τον Κροάτη σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει τελικά (που είναι και το πιο πιθανό) και θα βοηθηθούν αν ο Σίλντενφελντ κάνει καλό Μουντιάλ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ο ίδιος ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα και διότι «κούμπωσε» με τον σύλλογο, αλλά και για το γεγονός πως το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, δεδομένης και της ηλικίας του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει το θέμα σύντομα και να προχωρήσει στον υπόλοιπο σχεδιασμό, ωστόσο η περίπτωση του να γίνει σίριαλ δεν είναι μακριά, πράγμα που στο «τριφύλλι» δεν θέλουν με κανένα τρόπο.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.