ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε στον ΕΣΑΚΕ και στην ΕΦΙΠ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Καταγγελία Ολυμπιακού για Γιαννακόπουλο

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατάθεσε, σήμερα το πρωί, καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π., αναφορικά με πειθαρχικά ελεγχόμενες ενέργειες του Πρόεδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα :

α) για τις δημόσιες δηλώσεις στις οποίες προέβη την 29η  Μαΐου 2014, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι-οφ στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

β) για παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία επιβλήθηκε σε αυτόν δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.