ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μουρούζη (Pics)

Φίλοι, συγγενής και ολόκληρη η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ, συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, τον Κώστα Μουρούζη.

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Μουρούζη (Pics)

Ο Κώστας Μουρούζης δεν κατάφερε να κερδίσει τη ”μάχη” που έδινε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Νίμιτς, όπου νοσηλευόταν μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πρόσφατα.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς, με τα έξοδά να καλύπτονται από από τον ΕΣΑΚΕ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως φόρος τιμής για όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Το ”παρών” έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Αριστείδης Γολέμης εκ μέρους της ΕΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης, καθώς και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Σγουρός, Έλενα Κουντουρά μαζί με τον πρώην εκδότη της Απογευματινής, Π. Καραγιάννη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανάμεσά τους ήταν οι Απόστολος Κόντος, Ανδρέας Χαϊκάλης, Μιχάλης Κυρίτσης, Δημήτρης Κοκολάκης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Βασίλης Γκούμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Βύρων Κρίθαρης, Γιώργος Μπαρλάς, Κίμων Κοκορόγιαννης Κώστας Τσαρτσαρής, Βαγγέλης Γκιούσμας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος και πλήθος κόσμου.

Στεφάνια έστειλαν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13.

ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÊÙÓÔÁ ÌÏÕÑÏÕÆÇ
1161813
1161820
ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÊÙÓÔÁ ÌÏÕÑÏÕÆÇ
1161826

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...