Ο Κώστας Μουρούζης δεν κατάφερε να κερδίσει τη ”μάχη” που έδινε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Νίμιτς, όπου νοσηλευόταν μετά το εγκεφαλικό που υπέστη πρόσφατα.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς, με τα έξοδά να καλύπτονται από από τον ΕΣΑΚΕ και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως φόρος τιμής για όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Το ”παρών” έδωσαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Αριστείδης Γολέμης εκ μέρους της ΕΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης, καθώς και οι Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Σγουρός, Έλενα Κουντουρά μαζί με τον πρώην εκδότη της Απογευματινής, Π. Καραγιάννη.

Ανάμεσά τους ήταν οι Απόστολος Κόντος, Ανδρέας Χαϊκάλης, Μιχάλης Κυρίτσης, Δημήτρης Κοκολάκης, Ανδρέας Παπαντωνίου, Βασίλης Γκούμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Βύρων Κρίθαρης, Γιώργος Μπαρλάς, Κίμων Κοκορόγιαννης Κώστας Τσαρτσαρής, Βαγγέλης Γκιούσμας, Σαράντης Παπαχριστόπουλος και πλήθος κόσμου.

Στεφάνια έστειλαν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13. ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÊÙÓÔÁ ÌÏÕÑÏÕÆÇ 1161813 1161820 ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÊÙÓÔÁ ÌÏÕÑÏÕÆÇ 1161826

➡️ Γράψε το σχόλιο σου