ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το φιλικό

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε επίσημα την οριστικοποίηση του φιλικού του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στις 23 Ιουλίου και την που έκαναν και οι πράσινοι την Πέμπτη.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το φιλικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Οριστικοποιήθηκε σήμερα με την ολοκλήρωση της αλληλογραφίας η διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Τετάρτη 23 Ιουλίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για τους αγώνες του Europa League 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου (3oς προκριματικός).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται σε επαφές αναζητώντας αντίπαλο για την διεξαγωγή του πρώτου χρονικά φιλικού αγώνα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουλίου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.