ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο μετάλλια για τους διεθνείς του «τριφυλλιού»

Ο Βλαδίμηρος Ματίας και ο Νίκος Λέων κατέκτησαν το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα, στο 4ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, που διεξήχθη στη Σερβία.

Δύο μετάλλια για τους διεθνείς του «τριφυλλιού»

Άλλη μια μεγάλη διάκριση ήρθε για τον Παναθηναϊκό μέσω της Εθνικής ομάδας αυτή τη φορά, με τους διεθνείς αθλητές της πάλης του «τριφυλλιού» να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο 4ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, στη Σερβία με την Εθνική ομάδα.

Ο Ματίας στα 66 κιλά κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Λέων στα 150 κιλά το χάλκινο. Ο Γιώργος Τζιόλας (80κ.) και ο Ευγένιος Πέντορετς (75κ.) κατέλαβαν την 5η θέση στην κατηγορία τους έκαστος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.