ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έμφαση στην τακτική (Pics)

Χωρίς τους Μπεργκ και Μπαϊράμι αλλά με πολύ τακτική και μπάλα, συνεχίστηκε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (01/07), του Παναθηναϊκού.

Έμφαση στην τακτική (Pics)

Το τεχνικό επιτελείο των πράσινων, έδωσε έμφαση στο τακτικό κομμάτι και έβαλε από σήμερα στο πρόγραμμα, ασκήσεις με μπάλα, ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν, οι τερματοφύλακες του τριφυλλιού.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού, εκτός από τους Μπεργκ και Μπαϊράμι. Ο Σουηδός αν και προπονήθηκε το πρωί της Τρίτης, στην απογευματινή προτιμήθηκε να μην λάβει μέρος, ενώ ο έτερος Σουηδός, συνέχισε το ατόμικό του πρόγραμμα.

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÁÐÇËÉÏÍ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÁÐÇËÉÏÍ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÁÐÇËÉÏÍ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÁÐÇËÉÏÍ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÁÐÇËÉÏÍ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.