ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συζήτηση για τη «Νέα» Λεωφόρο

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, θα συνεδριάσει η Περιφέρεια Αττικής και μέσα στα φλέγοντα ζητήματα είναι και η διάταξη για την αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συζήτηση για τη «Νέα» Λεωφόρο | panathinaikos24.gr

Την ερχόμενη Πέμπτη (17/7), αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου της Αττικής και μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν, βρίσκεται και η σύμβαση της Περιφέρειας με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα»
Καπογιάννη για κόσμο: «Δεν το έχω ξαναζήσει 35 χρόνια στα γήπεδα» 1.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως επισημαίνεται και στο ενημερωτικό δελτίο της Περιφέρειας, την ερχόμενη Πέμπτη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η σύμβαση με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, είναι 4ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, καθώς θα πρέπει να εγκριθεί το ποσό των 8.632.311,44 ευρώ, για την αναβάθμιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ημερησία διάταξη που αφορά τον Παναθηναϊκό:

Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής που θα γίνει στις 10/07/2014 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 15:00 στο αµφιθέατρο του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου- Χολαργού), µε τα παρακάτω θέµατα Ηµερήσιας ∆ιάταξης:

4. Έγκριση σύναψης και όρων Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Οµίλου για το έργο «Αναβάθµιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας», συνολικού προϋπολογισµού 8.632.311,44 € (συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. 23%).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύµβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close