ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Να κάνω το επόμενο βήμα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μάιντς, ο Στέφανος Καπίνο έδειξε αισιόδοξος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, τονίζοντας πως η Μάιντς τον έπεισε, πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Καπίνο: «Να κάνω το επόμενο βήμα»

Παράλληλα ο διεθνής τερματοφύλακας τόνισε πως ανυπομονεί να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο γερμανικό πρωτάθλημα και δήλωσε ευχαριστημένος που συνεχίζει την καριέρα του, σ’ ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο στόχος μου ήταν να πάω σε μια ομάδα με μια σαφή προοπτική για μένα. Στο Μάιντς είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία έχει έναν φιλόδοξο προπονητή. Η Μάιντς με έχει πείσει ότι μπορώ να κάνω το επόμενο… βήμα εδώ γιατί διαθέτει την κατάλληλη φιλοσοφία στο παιχνίδι και πλέον θα είμαι μέλος μιας ομάδας που θέλει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και «διψούν» για επιτυχία. Ανυπομονώ για την προετοιμασία και το πρώτο παιχνίδι μου με τη φανέλα της Μάιντς».

Από την πλευρά του γερμανικού συλλόγου, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χέιντελ, τονίζοντας πως ο Καπίνο παρά το ότι είναι νεαρός σε ηλικία, έχει αρκετή εμπειρία για να πρωταγωνιστήσει. «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε έναν νεαρό, από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Ευρώπης. Ο Καπίνο, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.209 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ για τον Καπίνο, αναφέρθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Κάσπερ Χιούλμαντ, λέγοντας: «Ο Στέφανος είναι ένας ευέλικτος τερματοφύλακας και αν και νέος παίκτης, αποπνέει ήδη μια καταπληκτική κυριαρχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.