ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Την Τετάρτη θα με μάθει το Βέλγιο…»

Την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Τετάρτης, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σταντάρ Λιέγης, εξέφρασε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, στο βελγικό «DH».

«Την Τετάρτη θα με μάθει το Βέλγιο…»

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του «τριφυλλιού»:

Για την παρουσία του στο πρωτάθλημα Βελγίου:

«Δεν ένιωθα καλά στη Μουσκρόν και δεν έπαιξα αρκετά. Αυτό όμως μου επέτρεψε να ωριμάσω, παρότι δεν ήταν εύκολο».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις περσινές του επιδόσεις με την πράσινη φανέλα:

«Ίσως είναι παράξενο, για κάποιον που δεν έπαιξε στη Μουσκρόν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εξαιτίας της κρίσης, η ομάδα επικεντρώθηκε σε νεαρούς παίκτες, αντί να προσεγγίσει μεγάλους αστέρες. Κι εγώ το εκμεταλλεύτηκα».

Για το ματς με την Σταντάρ:

«Αυτό το ματς με την Σταντάρ είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Παίζω κόντρα στην ομάδα της πόλης όπου γεννήθηκα, όμως δεν γνωρίζω τη Σταντάρ. Ξέρω μόνο ότι είναι μια καλή ομάδα στο Βέλγιο, τίποτα περισσότερο. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση και ελπίζω πως το βράδυ της Τετάρτης να με μάθει το Βέλγιο».

Για την καταγωγή του από το Βέλγιο:

«Δεν με εκπλήσσει που δεν με γνωρίζετε στο Βέλγιο. Η μητέρα μου είναι απ’ την Λιέγη, εγώ γεννήθηκα στη Σερεσιέν, όμως ποτέ δεν έζησα στο Βέλγιο, αφού οι γονείς μου έφυγαν κατευθείαν για την Αφρική. Εκεί έζησα μέχρι τα 16. Μετά πήγα στην ΑΕΚ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.