Ποδόσφαιρο

Για το πρώτο βήμα

Για το πρώτο βήμα

Την Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:00 panathinaikos24.gr, OTE Sports1) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου, να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου αντιλαμβάνεται ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες ενώ υποστήριξε ότι στόχος της ομάδας είναι το βήμα παραπάνω.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αφού στην τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους συμμετείχε κανονικά και ο Πέτριτς.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση ωστόσο όπως φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση είναι εντάξει.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα μαζί με τους Κοτσόλης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, και Μπεργκ.

Θυμίζουμε την αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Εκτάκτως μετέβη αργά το βράδυ στο Βέλγιο και ο Σπύρος Ρισβάνης. Η βροχή που πέφτει στο Βέλγιο έκανε τον Γιάννη Αναστασίου να τον καλέσεις εσπευσμένα, καθώς θεωρεί ότι με έναν επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο οι αμυντικοί θα καταπονεθούν αρκετά και ήθελε να έχει μια επιπλέον λύση. Στη Λιέγη βρίσκεται και ο Γιάννης Αλαφούζος για να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας.

Γνώστη έγινε και η 18αδα της Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Τουράμ, Αϊντάρεβιτς, Αρσλάναγκιτς, Καρσελά, Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Εζεκιέλ, Λουμάνζα, Μαρκέ, Εμπομπό, Μίλετς, Εμαέε, Μποκού, Μουτζάντζι Μπιά, Σταμ, Τεισέιρα, Βαν Ντάμε.

[vfv id=”1″]

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ