ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Με λένε Βασίλη Χαραλαμπόπουλο»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποτελεί έναν από τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο 17χρονος παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ εφήβων και το panathinaikos24.gr παρουσιάζει τις εκπληκτικές μέχρι στιγμής επιδόσεις του στο τουρνουά.

«Με λένε Βασίλη Χαραλαμπόπουλο»

Ο 17χρονος παίκτης των «πρασίνων» επιβεβαιώνει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις του γιατί θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην ηλικία του.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η εθνική του Ηλία Παπαθεοδώρου να βρίσκεται στην τετράδα και να διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πετυχαίνει 19.4 πόντους μέσο όρο, «μαζεύει» 10,9 ριμπάουντ και «μοιράζει» 3,3 ασίστ ανά παιχνίδι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Έλληνας παίκτης είναι τρίτος σε μέσο όρο πόντων τέταρτος στα ριμπάουντ (3ος στα επιθετικά με 3.6, 3ος και στα αμυντικά με 7.3).

Επίσης είναι δεύτερος στα νταμπλ νταμπλ στο τουρνουά με τέσσερα, δεύτερος στα εύστοχα σουτ εντός παιδιάς (57.5 %), ενώ είναι πρώτος στα εύστοχα δίποντα με το εντυπωσιακό ποσοστό του 67.9%. Να σημειώσουμε ότι είναι πρώτος και σε λεπτά συμμετοχής με 38 μέσο όρο.

Ο ύψους 2.03 φόργουορντ δείχνει γιατί ο Παναθηναϊκός επένδυσε πάνω του, όταν τον απέκτησε πριν δύο χρόνια από το Αιγάλεω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.