Η χθεσινή νίκη της αντιπάλου του «τριφυλλιού» στα play off του Europa League, στο ντέρμπι της Δανίας, με την Κοπεγχάγη, έστειλε «μήνυμα» στον Παναθηναϊκό, για το τι πρέπει να περιμένει την Πέμπτη, στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είναι εφησυχασμένη, ωστόσο η νίκη της Μίντιλαντ επί της Κοπεγχάγης, εκτός έδρας «θορύβησε» τους «πράσινους», οι οποίοι από σήμερα ξεκινούν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει του πρώτου αγώνα.

Τα δυο γκολ των «λύκων» προήλθαν από στημένες φάσεις, ένα σημείο το οποίο θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός. Ο Στιβ Ρούτερ παρακολούθησε το ματς για λογαριασμό του «τριφυλλιού» και άμα τη άφιξη του στην Ελλάδα, θα παραδώσει εκτενή αναφορά στον Γιάννη Αναστασίου, για το που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην άμυνα και που πρέπει να «χτυπήσει» στην επίθεση.

Ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση, πως αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα… πρόκρισης, από τον πρώτο αγώνα. Η νίκη της Μίντιλαντ στην Κοπεγχάγη, «αυξάνει» τον βαθμό ετοιμότητας και εγρήγορσης των «πρασίνων», κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί και καλό, καθώς ο Παναθηναϊκός θα είναι «υποψιασμένος» και δεν πρόκειται να υποτιμήσει (δεν θα το έκανε ούτως η άλλως βέβαια), την αντίπαλο του.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την Τετάρτη, για να μάθει αν θα μπορέσει να έχει στη διάθεση του τον Ζέκα, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο οι Πέτριτς και Κλωναρίδης, αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς έχουν μείνει πίσω, λόγω τραυματισμού (Κλώνα) και ενοχλήσεων (Πέτριτς).

Γιάννης Μιχαλάκης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS