ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδεκαδάτος ο Αμπέντ

Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Νιουκάστλ, Άλαν Πάρντιου, ο Μεχντί Αμπέντ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βρεθεί στην αρχική εντεκάδα στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Ενδεκαδάτος ο Αμπέντ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί μία τελευταία προσπάθεια έτσι ώστε να κάνει τον Μεχντί Αμπέντ δικό του. Η πολύ κάλη παρουσία όμως που έχει στις προπονήσεις τον φέρνουν πιο κοντά στην ενδεκάδα της Νιουκάστλ και συνάμα τον απομακρύνουν από το «τριφύλλι»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν με τη δουλειά που έκανε στην προετοιμασία και τώρα βρίσκεται πιο κοντά στην ενδεκάδα απ’ ότι είχε βρεθεί ποτέ στο παρελθόν. Νομίζω πως όλη τη σεζόν θα παλεύει για μία θέση. Δεν έχει παίξει ως βασικός, αλλά είναι στα πλάνα μου. Η προηγούμενη σεζόν του με το δανεισμό εξελίχτηκε φανταστικά. Σαφώς υπάρχουν τομείς που χρειάζεται βελτίωση, αλλά έχει πλησιάσει πάρα πολύ τις δυνατότητες του γκρουπ».

Ο Αμπέντ είχε συμπεριληφθεί στην 18άδα της Νιουκάσλ στην ήττα της πρεμιέρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.